ControlStation programvara

Väderstad ControlStation

ControlStation Uppdatering

Hur man installerar VCS update.

Steg 1.
Ladda ner Väderstad ControlStation uppdaterings programvaran “här”.
Eller använd länken på molnet nedan.

Steg 2.
Installera programvaran på din PC dator med Windows.
Det kan krävas att packa upp den komprimerade filen.

Steg 3.
Anslut din dator till Internet och starta VCS updaterings program. Kör 'search for updates'.
När sökningen har avslutats är uppdaterings programmet fullständigt installerat och redo att användas.

Hur man använder VCS uppdaterings program

Steg 1.
Connect your computer to the ControlStation you want to update.
Använd överföringskabel med artikelnummer 154844 (USB) eller 428017 (seriell port).

Steg 2.
Dubbelklicka på ikonen ”VCS Update” på ditt Windows skrivbord och följ instruktionerna.

Läs mer